dissabte, 4 de febrer del 2012

Risotto de remolatxa

Recepta que em va descobrir l'Isidru. Bé, l'he transformat en un risotto.

Ingredients:

Arròs
Remolatxa (crua)
Ceba
Bròquil
Formatge parmesà
1 got de vi blanc
Mantega
Oli
Sal Pebre


Preparació:

Les mesures no les sé perquè smepre ho faig a ull. Però si calculeu que necessitarem per cada una d'arròs dues i una mica més de caldo ja podeu fer un càlcul de tot plegat.

Pelem la remolatxa i la posem a bullir. El caldo que quedarà l'utilitzarem per mullar l'arròs.

Piquem la ceba i la sofregim amb oli. Quan ja esta transparent hi afegim el bròquil tallat al gust. Quan ho tenim una mica sofregidet hi afegim un gotet de vi i que redueixi.

Treiem les remolatxes ja cuites i les passem pel turmix. 

Un cop fet això ja podem tirar l'arròs, el sofregim mig minut i hi comencem a afegir caldo poc a poc. A mida que en va necessitant. Afegim també el puré de remolatxa a l'arròs.

Quan l'arròs està cuit hi afegim un dau generós de mantega i el parmesà (al gust).


I ja està, molt fàcil i original!