dimecres, 21 de març del 2012

Espaguetis amb salsa de Bròquil i Curry


Ingredients:


Espaguetis
Bròquil
Ceba
Curry
Llet
Oli
Sal




Preparació:


És un plat molt senzill i que dóna un toc més original a la pasta amb tomàquet i formatge habitual.
Piquem una mica de ceba i bròquil i ho sofregim en una paella amb una mica d'oli. Al mateix temps posem a escalfar un cassó amb aigua i una gota d'oli. Quant bulli hi afegim els espaguetis.
Quan la ceba i el bròquil estan una mica sofregidets hi afegim una culleradeta de curry (al gust) i la llet.
Es deixa bullir un parell o tres de minuts i es passa pel turmix.
Tallem unes làmines de bròquil que hem reservat i les dorem en una paella amb una mica d'oli. Ens serviran de presentació.
Quant els espaguetis estan cuits ja ho tenim tot llest per presentar.
Apa!


La resta de salsa la posem en una salsera.