Filet de porc amb préssec caramelitzat i espàrrecs de marge:
Ingredients:
Filet de porc
1 préssec
espàrrecs de marge, o verds
Fideus d'àrros
Oli
Sal
Pebre
Sucre
Aigua
Preparació:
Pelem el préssec i el tallem a grills relativament gruixuts. En una paella posem un rajoli d'aigua i un bon grapat de sucre. Quan s'ha desfet el sucre hi posem els grills de préssec i ho deixem fins que s'evapori l'aigua i caramelitzi.
Mentre això es va fent en un cassó posem abundant oli i deixem que s'escalfi bastant. Quan sigui ben calent hi posem un grapat de fideus, no masses perqupe augmenta bastant de volum. EN 5 segons està fet i ho retireu a un plat amb paper absorvent.
Salpebreu el filet de porc i marqueu-lo a foc fort a la planxa. quan estigui marcat el poseu en una plata al forn a 180 entre 5-10 minuts, dependrà de si el voleu més fet o menys.
Netegeu els espàrrecs i els poseu a la planxa uns 3-4 minuts.
I ja podeu muntar el plat!
Crema de Mango i menta amb mores:
Ingredients:
1 Mango
Fulles de menta
Mores
Crema de llet
Preparació:
Peleu i trossegeu el Mango. Batiu-lo juntament amb les fulles de menta i un dit de crema de llet.
S'ha de servir ben fresc i afegir les mores al final.
Boníhim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada