dijous, 5 de setembre del 2013

Una parell de receptes per fer un dinar 10!


Filet de porc amb préssec caramelitzat i espàrrecs de marge:

Ingredients:

Filet de porc
1 préssec
espàrrecs de marge, o verds
Fideus d'àrros
Oli 
Sal
Pebre
Sucre
Aigua

Preparació:

Pelem el préssec i el tallem a grills relativament gruixuts. En una paella posem un rajoli d'aigua i un bon grapat de sucre. Quan s'ha desfet el sucre hi posem els grills de préssec i ho deixem fins que s'evapori l'aigua i caramelitzi.
Mentre això es va fent en un cassó posem abundant oli i deixem que s'escalfi bastant. Quan sigui ben calent hi posem un grapat de fideus, no masses perqupe augmenta bastant de volum. EN 5 segons està fet i ho retireu a un plat amb paper absorvent.
Salpebreu el filet de porc i marqueu-lo a foc fort a la planxa. quan estigui marcat el poseu en una plata al forn a 180 entre 5-10 minuts, dependrà de si el voleu més fet o menys.
Netegeu els espàrrecs i els poseu a la planxa uns 3-4 minuts. 
I ja podeu muntar el plat!







Crema de Mango i menta amb mores:

Ingredients:

1 Mango
Fulles de menta
Mores
Crema de llet

Preparació:

Peleu i trossegeu el Mango. Batiu-lo juntament amb les fulles de menta i un dit de crema de llet.
S'ha de servir ben fresc i afegir les mores al final.
Boníhim!