dijous, 19 de gener del 2012

Calamars farcits


Avui he trobat calamars a la peixateria del super!
Hem fet uns calamars farcits de bròquil i ou dur. Molt bons.


Ingredients:


1 Calamar gros (per persona)
Bròquil
1 ou (per calamar)
Ceba
Tomàquet
Patates
Oli
Sal
Pebre


Preparació:


Primer hem de fer el farcit. Posem els ous a bullir. Piquem una mica de ceba i la posem a sofregir i després fem el mateix amb el bròquil. Al cap d'uns deu minuts treiem els ous, els pelem i els afegim ben picats.
Quan està tot ben fregit ho apartem i omplim els calamars. Quan són plens els tanquem amb un escuradents i els marquem en una olla. Un cop marcats els retirem i posem a sofregir ceba picada. Quan ha agafat color hi afegim el tomàquet i que sofregeixi una bona estona.
Després pelem les patates i tallades a trossos grandets les posem a l'olla juntament amb els calamars i posem aigua fina a cobrir. Deiexem bullir a foc mig fins que les patates estiguin cuites i ja podem servir.
Bon profit!



Aquí teniu l'aspecte del farcit.